Lapsi pitelee ilmapalloa kesällä.
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

Pedagogisen kirjoittamisen perusteet - tallenne

Tämä 1,5 tuntia kestävä verkkotallenne tarjoaa pikakurssin pedagogiseen kirjoittamiseen varhaiskasvatuksessa. Tallenne  on katsottavissa aikavälillä 5.8.-4.11.2024.

Koulutus on itsenäisesti suoritettava
Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksessa toimivalle henkilöstölle. Koulutus sopii hyvin pedagogisen kirjoittamisen perusteiden kertausta kaipaaville, perehdytysmateriaaliksi, sijaisille tai juuri työnsä aloittaneelle henkilöstölle.

Verkkotallenne on lyhyt perehdytys ja ”pikakurssi” pedagogiseen kirjoittamiseen. Koulutuksen sisältö pääpiirteissään:

- Pedagoginen kirjoittaminen: Kuka kirjaa, milloin kirjataan?

- Mitä hyvä pedagoginen kirjaaminen on?

- Tavoitteiden asettaminen ja vasun arviointi

- Moniäänisyys kuuluviin: lapsen, huoltajien ja varhaiskasvatuksen ammattilaisten äänet

Kouluttajana toimii Riina Niutanen, Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri.

.

Tallenteen katseluohjeet

Tämä koulutus on taltiointi 17.4.2024 järjestetystä verkkokoulutuksesta.

Pääset katsomaan tallenteen alapuolella olevasta linkistä 5.8.-4.11.2024 välisenä aikana. HUOM! Linkki näkyy vain Eeventtiin kirjautuneille ja tällä sivulla mukaan ilmoittautuneille käyttäjille. Ilmoittauduthan siis mukaan painamalla OSALLISTU-painiketta.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)tampere.fi.fi / p. 044 431 4213).


Suoritustapa

Koulutus on tallenne. Pääset katsomaan tallenteen 5.8.-4.11.2024 välisenä aikana linkistä, joka löytyy koulutuksen kuvauksen alta.


Materiaalit

Koulutuksen materiaalit löytyvät tältä sivulta kirjautuneille ja osallistuneille käyttäjille. Käythän siis itsenäisesti poimimassa materiaalit talteen.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213.