Lapsi keinuu kesällä.
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

Perehdy Vasuun! -tallenne

Tämä 1,5 tuntia kestävä verkkotallenne tarjoaa pikakurssin yleisen valtakunnallisen Vasun keskeisistä asioista, vinkkejä toteutukseen arjessa ja apua Vasun hengen mukaiseen kehitystyöhön.

Koulutus on itsenäisesti suoritettava
Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksessa toimivalle henkilöstölle. Koulutus sopii hyvin Vasun perusteiden kertausta kaipaaville, perehdytysmateriaaliksi, sijaisille tai juuri työnsä aloittaneelle henkilöstölle.

Verkkotallenne on lyhyt perehdytys ja ”pikakurssi” yleisen valtakunnallisen Vasun keskeisistä asioista. Koulutus sisältää vinkkejä Vasun toteutukseen arjessa (kasvattaja yksin, ammattilaiset yhdessä, lasten kanssa yhdessä) ja apua Vasun hengen mukaiseen kehitystyöhön. Koulutuksen tavoitteena on lisäksi vahvistaa osallistujien kykyä sanoittaa varhaiskasvatuksen laadukasta pedagogiikkaa.

Koulutuksen sisältö pääpiirteissään on:

- Miksi meillä on vasu? 

- Mitä ovat vasu-perusteet, paikallinen vasu ja lapsen vasu? Entä ryhmävasu?

- Mitä lapsen vasuun kirjataan? 

- Miten ryhmävasu keskustelee lasten vasujen kanssa?

- Miten varhaiskasvatussuunnitelmat näkyvät varhaiskasvatuksen arjessa?

Kouluttajana toimii Riina Niutanen, Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri.

.

Tallenteen katseluohjeet

Tämä koulutus on taltiointi 15.4.2024 järjestetystä koulutuksesta. 

Pääset katsomaan tallenteen alapuolella olevasta linkistä 5.8.-4.11.2024 välisenä aikana. HUOM! Linkki näkyy vain Eeventtiin kirjautuneille ja tällä sivulla mukaan ilmoittautuneille käyttäjille. Ilmoittauduthan siis mukaan painamalla OSALLISTU-painiketta.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Suoritustapa

Koulutus on tallenne. Pääset katsomaan tallenteen 5.8.-4.11.2024 välisenä aikana linkistä, joka löytyy koulutuksen kuvauksen alta.


Materiaalit

Koulutuksen mahdolliset materiaalit löytyvät tältä sivulta. Käythän siis itsenäisesti poimimassa materiaalit talteen.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213.