Aivot jumppaavat puntit käsissä
Kuva: Pixabay

 

Sensomotoriikkakoulutus, ryhmä 1 (LÄNSI)

Sensomotoriikkaa arjen käytäntöön nivoutuen, varhaiskasvatuksen ammattilaisten työn tueksi. Koulutus sisältää sekä teoriaa että toiminnallista oppimista.

Moniosainen koulutus

Koulutus on suunnattu Tampereen varhaiskasvatuksen henkilöstölle.

SISÄLTÖ 1. KOULUTUSKERTA

Aivoilta apua varhaiskasvattajan työhön - omien tiedostamattomien vaikuttimien ja synnynnäisten vahvuuksien avulla jaksan ja onnistun työssäni

Usein varhaiskasvattajille annetaan lisää ja lisää to-do listoja onnistumisten ja jaksamisen saavuttamiseksi. Tällä ensimmäisellä kerralla fokus on pois to-do listoista. Sen sijaan fokuksen kohteena on itse varhaiskasvattaja. Toiminnallisen neurotieteen sensomotorisen metodin avulla löydetään mahdollisesti piilossa olevaa hyvää, edesautetaan positio, autonomia ja yhteenkuuluvuus taitoja. Samalla edistetään lasten yksilöllisyyden tunnistamista ja saadaan lisää työkaluja yksilöllisen oppimisen edistämiseksi. Sisältää paljon toiminnallista kokemista ja yhteistä harjoittelua.

SISÄLTÖ 2. KOULUTUSKERTA

Aivoilta apupaketti varhaiskasvattajille hermoston turhista liikemalleista

Elinympäristön muutosten vuoksi varhaiskasvattajat kohtaavat työssään yhä lisääntyvässä määrin lasten käytöksessä ja oppimisessa hermoston turhien liikemallien haasteita. Fokus on tällä kertaa 1. koulutuksen palautepähkäilyn ja lyhyen teorian jälkeen toiminnallisissa harjoitteissa ja tehtävissä, joiden avulla voidaan kartoittaa ja harjoituttaa hermoston turhia liikemalleja. Tavoitteena edistää lasten hermoston vapaata toimintaa ja sitä kautta mahdollistaa motorista/kognitiivista oppimista.

Lisätietoja

Kouluttaja Marko Siivonen, Spinacor Oy. 

Koulutukseen onnistuneesti ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Ongelmia ilmoittautumisessa: pirkko.seppa@tampere.fi


MateriaalitHintatiedot