Neljä lasta istuu pöydän ääressä ja kirjoittaa papereille
Kuva: Lempäälän kunta

 

Toiminnallista matematiikkaa luokille 3.-6.

Koulutuksessa perehdytään toiminnallisuuden merkitykseen matematiikan opiskelussa luokilla 3.-6. Koulutuksen pääpaino on käsitteiden ymmärtävän oppimisen rakentamisessa.

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu luokkien 3.–6. luokanopettajille, matematiikan aineenopettajille, erityisopettajille ja muille asiasta kiinnostuneille opettajille.

Koulutuksessa perehdytään toiminnallisuuden merkitykseen matematiikan opiskelussa luokilla 3.-6. Koulutuksen pääpaino on käsitteiden ymmärtävän oppimisen rakentamisessa.

Koulutuspäivän aikana tutustutaan välineiden tuella mm. kymmenjärjestelmätaitoihin (erityisesti desimalilukuihin), pituuden, pinta-alan, tilavuuden ja massan käsitteisiin sekä mittayksikkömuunnosten keskeisiin pohjataitoihin.

Kouluttajana toimii laaja-alainen erityisopettaja Tuula Pesonen, Länsi-Puijon koulu, Kuopio.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksessa tarjotaan aamukahvi/ -tee ja pieni suolainen sekä iltapäiväkahvi/ -tee. Lounas on omakustanteinen.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Kaikki koulutuksen materiaalit ja tehtävät löytyvät Eeventistä koulutuksen sivulta jälkikäteen. Materiaalit näkyvät, mikäli olet ilmoittautunut koulutukseen ja olet kirjautunut sisään järjestelmään.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213.