Tukemalla lukemaan

Lukutaidon saavuttaminen vaatii erityisiä ponnisteluja, jos oppilaalla on kielellisiä, kehityksellisiä tai motivaatioon liittyviä haasteita. Koulutuksessa käydään läpi Tarinavuori-lukemaanopettamismenetelmää ja toiminnallisia harjoituksia.

Yksiosainen koulutus

Tampereen kaupungin alkuopetuksen henkilöstölle

Lukemaan oppiminen on eräs koulunkäynnin tärkeimmistä ja suurimmista tavoitteista.

Taidon saavuttaminen vaatii erityisiä ponnisteluita, jos oppilaalla on kielellisiä, kehityksellisiä tai motivaatioon liittyviä haasteita.

Toiminnallinen Tarinavuori-lukemaanopettamismenetelmä on suunniteltu juuri tällaisille oppilaille. Käymme koulutuksessa läpi menetelmän keskeiset periaatteet sekä joukon toiminnallisia harjoituksia, joilla oppimisesta saa hauskaa. Harjoituksia voi soveltaa kaiken tasoisille lukijoille.

Koulutus sopii erityisopettajille, erityisluokanopettajille, pienluokkien opettajille sekä alkuopettajille, jotka haluavat uusia ideoita toiminnalliseen, kaikkia oppilaita tukevaan lukemisen opettamiseen.

Kouluttaja: Sarianna Tammilehto, erityisluokanopettaja, toiminnallisen Tarinavuori-lukemaanopetusmenetelmän kehittäjä

Koulutuksen järjestää Opetushallituksen rahoittama Lukuintoa Pirkanmaan esi- ja alkuopetukseen -hanke.

Ilmoittautuminen päättyy 6.10.2023

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Lisätietoja
Lukukoordinaattori
hilla-maaria.pietila@tampere.fi


Materiaalit