Henkilö ojentaa kättään, jossa on tyrnimarjoja
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

Varhaiskasvatuksen työkyky- ja hyvinvointijohtaminen tietoperustaisesti

Koulutuksessa perehdytään työkyky- ja hyvinvointijohtamiseen tietoperusteisesti, antaen osallistujille tutkimustietoa työhyvinvoinnin keskeisistä tekijöistä sekä keinoja johtaa työkykyä tiedon avulla.

Moniosainen koulutus

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen johtotehtävissä toimiville, kuten sivistysjohtajille, varhaiskasvatuspäälliköille, yksiköiden johtajille, apulaisjohtajille, tiiminvetäjille ja suunnittelijoille

Koulutuksessa perehdytään työkyky- ja hyvinvointijohtamiseen tietoperusteisesti, antaen osallistujille tutkimustietoa työhyvinvoinnin keskeisistä tekijöistä sekä keinoja johtaa työkykyä tiedon avulla. Osallistujille tarjotaan konkreettisia työkaluja työhyvinvoinnin ja työkyvyn seuraamiseen ja ennakoimiseen ja näiden kehittämiseen. 

Koulutus sisältää kaksi lähipäivää Tampereella. Lähipäivien välissä itsenäinen työskentely omassa yksikössä, ja ohjattu välitehtävä.

Ensimmäisenä koulutuspäivänä keskitytään tietoperusteiseen henkilöstöjohtamiseen ja työhyvinvoinnin strategiseen johtamiseen. Kouluttajina toimivat KT, tutkimusjohtaja Kirsi Heikkilä-Tammi ja projektipäällikkö Riitta-Liisa Larjovuori, työhyvinvoinnin tutkimusryhmä, Tampereen yliopisto.

Toisena koulutuspäivänä keskitytään keskitytään työhyvinvoinnin mittaamisen, seurannan ja kehittämisen työkaluihin (mitä ne mittaavat ja miksi) sekä tiedon hyödyntämiseen ja käyttöön. Lisäksi käydään läpi työhyvinvointia tukevaa digitaalisuutta (informaatioergonomian näkökulma). Kouluttajina toimivat FM, tutkija Laura Bordi ja projektipäällikkö Riitta-Liisa Larjovuori, työhyvinvoinnin tutkimusryhmä, Tampereen yliopisto.

Koulutus on OPH:n rahoittamaa henkilöstön täydennyskoulutusta, ja osallistujille ja organisaatioille maksuton. Koulutus tuotetaan Tampereen kesäyliopiston ja Tampereen seudun Osakkeen yhteistyössä.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksessa tarjotaan aamukahvi, joka on tarjolla koulutustilassa klo 8.45 alkaen.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213) tai Kesäyliopiston projektipäällikkö Mikko Mattilalta (mikko.mattila(at)tampereenkesayliopisto.fi / p. 050 4433 878).


Materiaalit

Kaikki koulutuksen materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Koulutus on OPH:n rahoittamaan kasvatus- ja opetusalan henkilöstön täydennyskoulutusta, ja osallistujille ja organisaatioille maksuton.