Yhteisopettajuuden päiväkahvit

Tervetuloa yhteisopettajuuden päiväkahveille Tampereen keskustaan! Omakustanteisen kakun ja kahvin äärellä jaetaan kokemuksia, ajatuksia ja kysymyksiä liittyen yhteisopettajuuteen/yhteisopettamiseen. 

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu Tampereen kaupungin esi- ja perusopetuksen opettajille.

Tervetuloa yhteisopettajuuden päiväkahveille Puisto-kahvilaan Tampereen keskustaan! Kanssanne keskustelemassa ovat Tampereen perusopetuksen yhteisopettajuuden tutoropettajat, joilla itsellään on pitkä kokemus yhteisopettajuudesta ja aito halu jakaa omaa tietotaitoaan eteenpäin toisille opettajille.  

Omakustanteisen kahvin ja kakun äärellä on tarkoituksena jakaa kokemuksia, ajatuksia ja kysymyksiä liittyen yhteisopettajuuteen/yhteisopettamiseen. 

Tapahtumaan mahtuu 20 henkilöä, joten ilmianna itsesi ja työkaverisi ja tulkaa nauttimaan yhteisestä iltapäivästä muiden yhteisopettajuudesta innostuneiden opettajien kesken. 

Jos mielessänne on jo nyt kysymyksiä/ajatuksia, joita toivotte meidän käsittelevän päiväkahvilla, niin laittakaa rohkeasti sähköpostia osoitteeseen: tampereenyhteisopettajat@gmail.com

Päiväkahveja järjestetään syksyn aikana kaksi ja ne ovat samansisältöiset.

Lisätietoja

Lisätietoja voit kysyä yhteisopettajien 


Materiaalit