Kaksi henkilöä tietokoneen ääressä.
Kuva: Lempäälän kunta

 

Yhteisopettajuutta luokanopettajille - miksi ja miten?

Yhteisopettajuutta miksi ja miten? -webinaarissa käydään läpi erilaisia tapoja toteuttaa yhteisopettajuutta sekä vinkkejä alkuun pääsemiseen ja työn kehittämiseen.

Yksiosainen koulutus

LINK - Pirkanmaan tuen jatkumot ja toimivat verkostot -hankkeessa mukana olevien kuntien luokanopettajat. Hankekuntia ovat Akaa, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Ylöjärvi, Tampereen normaalikoulu ja Tampereen kristillinen koulu.

Yhteisopettajuutta miksi ja miten? -webinaarissa käydään läpi erilaisia tapoja toteuttaa yhteisopettajuutta sekä vinkkejä alkuun pääsemiseen ja työn kehittämiseen. Koulutus sisältää oman työn kehittämistä ja työskentelyä työparin kanssa erilaisten tehtävien kautta. Parhaan annin webinaarista saa, mikäli osallistuu mukaan työparin kanssa.

Webinaari järjestetään osana OKM:n rahoittamaa LINK - Tuen jatkumot ja toimivat verkostot Pirkanmaalla -hanketta.

Kouluttajina toimivat Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin ohjaavat opettajat Mari Luosa ja Sari Granroth-Nalkki.

Lisätietoja

Onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Voit kysyä seminaariin liittyvistä asioista LINK-hankkeen projektipäällikkö Maija Loukoselta (p. 040 198 4020 / maija.loukonen(at)tampere.fi).


Materiaalit

Kaikki koulutuksen materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Webinaari järjestetään osana OKM:n rahoittamaa LINK - Tuen jatkumot ja toimivat verkostot Pirkanmaalla -hanketta, ja on hankekuntien henkilöstölle maksuton.