Nuori hyppää ilmaan koivujen alla
Kuva: Lempäälän kunta

 

Yleisen tuen vahvistaminen alakouluissa

Koulutuksessa käsitellään konkreettisia keinoja yleisen tuen vahvistamiseksi ryhmässä. Näkökulmana on erityisesti varhainen ja ennaltaehkäisevä oppimisen tuki.

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu alakouluissa toimivalle henkilöstölle. 

Yleinen tuki on kaikkien oppilaiden oppimisen ja hyvinvoinnin edistämistä, hyvän koulupäivän rakentamista. Yleistä tukea voidaan käyttää yksilöllisemminkin, jos tuen tarve on vähäistä ja lyhytaikaista, kuten esimerkiksi tukiopetus. Yleistä tukea annetaan kaikille lapsille luokanopettajan tai aineenopettajan toimesta. Koulutuksessa käsitellään konkreettisia keinoja yleisen tuen vahvistamiseksi ryhmässä. Näkökulmana on erityisesti varhainen ja ennaltaehkäisevä oppimisen tuki.

Kouluttajana toimivat Mari Luosa ja Sari Granroth-Nalkki, Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri.

.

Koulutus tallennetaan. Tallenteen saat käyttöösi 30.9.2024.

Mikäli et pääse varsinaiseen koulutuspäivään 10.9.2024, ilmoittaudu tästä saadaksesi tallenteen.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Suoritustapa

Koulutus toteutetaan verkossa, linkki toimitetaan kaikille ilmoittautuneille.

Koulutus tallennetaan, kaikki koulutukseen osallistuneet saavat tallenteen käyttöönsä 30.9.2024.


Materiaalit

Koulutuksen materiaalit löytyvät tältä sivulta muutamaa päivää koulutuksen jälkeen. Käythän siis itsenäisesti poimimassa materiaalit talteen.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213.