Tyttö lukee Bamse-sarjakuvaa kuution sisällä.
Kuva: Lempäälän kunta

 

Eka kertaa ekalle!

Kaksi tapaamista sisältävä koulutuskokonaisuus tarjoaa tiiviin koulutuspaketin asioista, jotka kuuluvat ekaluokan lukuvuoteen.

Moniosainen koulutus

Koulutus on suunnattu niille perusopetuksen opettajille, jotka ensimmäistä kertaa opettavat ekaluokkaa sekä opettajille joilla edellisestä ekaluokan opetuksesta on pitkä aika.

Koulutus on kahden konkarin, alkuopettajan ja erityisopettajan koostama tiivis koulutuspaketti siitä, mitä kaikkea kuuluu ekaluokan vuoteen.

Koulutus sisältää mm. seuraavia teemoja: suomen kieli ja kirjallisuus, matematiikka, toiminnallisuus, toiminnanohjaus, työskentelytaitojen tukeminen, tuen muodot, yhteistyön tekeminen ja kumppanit (oppilashuoltopalvelut), kodin ja koulun yhteistyö, haastavat oppilaat ja huoltajat ja arviointi. Koulutuksesta saat kouluttajien ammattitaidon lisäksi kollegiaalista vertaistukea, yhteistä keskustelua sekä tuhdin materiaalipaketin.

Joka koulutuksen ensimmäisellä kerralla kouluttajat tulevat kurssilaisia vastaan Vuoreksen koulun pääaulaan, INFO-pisteeseen.​ Kannattaa varata sisäkengät/sukat, sillä koulussa ei käytetä ulkokenkiä sisällä.

Kouluttajina toimivat luokanopettaja Eija Salminen ja erityisopettaja Minna Toiviainen

Innostus tarttuu! Nähdään Vuoreksessa. 

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksessa tarjotaan iltapäiväkahvi/ -tee ja pieni suolainen.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällilöltä (katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Koulutuksesta saa mukaan tuhdin materiaalipaketin.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213.