Kansainvälistymismahdollisuuksia varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

Tervetuloa kuulemaan, miten monin tavoin varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa voidaan toteuttaa kansainvälisyystoimintaa. 

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu kaikille varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen työntekijöille sekä päiväkodinjohtajille ja apulaisesihenkilöille.

Tervetuloa kuulemaan, miten monin tavoin varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa voidaan toteuttaa kansainvälisyystoimintaa. Saat myös tietoa mm. siitä, miten osallistuminen kansainväliseen yhteistyöhön ja verkostoituminen voi auttaa kehittämään omaa ammattitaitoa ja ryhmän/yksikön pedagogista toimintaa.

Tavoite on, että tilaisuudessa jaetun tiedon ja kokemusten perusteella mahdollisimman moni rohkenisi lähteä mukaan kansainväliseen toimintaan, vaikka ihan pienin askelin.

Opetushallituksen asiantuntijat kertovat seuraavista kansainvälistymismahdollisuuksista: 

- Erasmus+ eTwinning

- Valtionavustukset kansainvälisyyteen

- Nordplus

Tampereelta Erasmus+ -ohjelmiin aiemmin osallistuneet varhaiskasvatus- ja esiopetusyksiköiden edustajat kertovat kokemuksistaan.

Tilaisuudessa on mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntijoille.

Teams-linkki lähetetään koulutukseen ilmoittautuneille ennen koulutusta.

Lisätietoja

Koulutukseen ilmoittautuminen päättyy 5.6.2023

Lisätietoja koulutuksesta voi kysyä varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen koordinaattorilta: Minna Huhdanmäki, minna.huhdanmaki@tampere.fi, puh. 041 730 0517