Raitapaitainen tyttö hyppää ilmaan minigolfkentällä koivujen keskellä
Kuva: Lempäälän kunta

 

PedaBoss: Mindfulnessista tukea arjessa jaksamiseen

PedaBoss -aamussa tutustumme mindfulness-harjoituksiin ja niiden keskeisiin hyötyihin kahden tunnin rentouttavassa, palauttavassa ja virkistävässä koulutuksessa.

Yksiosainen koulutus

PedaBoss -aamut on suunnattu johto-, esimies- ja tiiminvetotehtävissä toimiville kasvatus- ja opetusalalla.

Pedaboss -aamussa tutustumme mindfulness-harjoituksiin ja niiden keskeisiin hyötyihin kahden tunnin rentouttavassa, palauttavassa ja virkistävässä koulutuksessa. Kokemuksellisuus on mindfulnessin harjoittamisen timessä ja teemmekin useita erimittaisia harjoituksia yhdessä. Tietopohjan kanssa harjoitukset muodostavat omassa arjessa ja oman organisaation johtamistyössä hyödynnettävän kokonaisuuden.

Kouluttajana toimii FM Elina Kauppila, joka on valtuutettu mindfulness-ohjaaja (MBSR) jaToimiva perhe-, Toimiva vuorovaikutus- ja Nuorten ihmissuhdetaito-ohjaaja.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Kaikki koulutuksen materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua useimpiin koulutuksiin (tarkistathan koulutuksen kuvauksesta onko osallistuminen rajattu tietyille kunnille). Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100€/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa. Mukaan voivat tulla uudet pirkanmaalaiset varhaiskasvatuksen ja/tai koulutuksen järjestäjät, kun asiasta sovitaan Osakkeen kanssa. Olethan tällöin yhteydessä palvelupäällikköön katariina.ratia@lempaala.fi .