Talvinen metsä ja päällä teksti: lukioiden ainetiimit.
Kuva: CC0

 

Biologian ja maantieteen ainetiimitapaaminen yhdessä historian ja yhteiskuntaopin opettajien kanssa

Keskustelua opintojaksojen linkittämisestä toisiinsa sekä luento teemasta Sotaisa Venäjä ja energia

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu Pirkanmaan lukioiden biologian, maantieteen, historian ja yhteiskuntaopin opettajille.

Tapaaminen alkaa klo 13 Kalevan lukiolla. Sieltä siirrymme Tammerkosken lukion auditorioon kuuntelemaan luentoa klo 14.45-16.00.

1. Keskustelu: HI 1 ja GE 1 opintojaksojen linkittäminen toisiinsa. Kokemusten jakajina opettajia Hatanpään lukiosta ja Klassisesta lukiosta.

2. Luento: Sotaisa Venäjä ja energia. Mikä on Euroopan vastaus? Luennoitsijana Venäjän ympäristöpolitiikan professori Veli-Pekka Tynkkynen, Helsingin yliopisto.

Ilmoittaudu viim. ma 23.1. klo 18.  

HUOM! Ilmoittautuneiden kokonaismäärä näkyy vain Eeventin pääsivulta. Tähän tapaamiseen on 100 osallistujan raja, joten ilmoittautuneiden määrän voi laskea vapaana olevista paikoista.

Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.