Kaksi punaista kaksikerroksista bussia ja päällä teksti: lukioiden ainetiimit.
Kuva: CC0

 

Englannin ainetiimin tapaaminen

Tapaamisen teemoina ovat uusi pitkän oppimäärän kirjoitussuorituksen asteikko: mikä muuttuu, miksi ja miten sekä työssäjaksaminen.

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu Pirkanmaan lukioiden englannin opettajille.

OHJELMA

Klo 12-13 Kahvit ja tutustuminen uuteen Silta-kampukseen (Ursula Attila ja Liisa Teiri, Nokian lukio)

Klo 13-14.30 Pitkän englannin kirjoitelman uudet arviointiohjeet (Katja Mäntylä, ylioppilastutkintolautakunnan englannin jaoksen puheenjohtaja)

Klo 14.30-16 Positiivinen pedagogiikka ja hyvinvointitaidot opettajan arjessa (sisältää Loving Kindness-meditaation) (Liisa Teiri, positiivisen pedagogiikan ja laaja-alaisten hyvinvointitaitojen kouluttaja)

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu viim. su 23.4. 

HUOM! Ilmoittautuneiden kokonaismäärä näkyy vain Eeventin pääsivulta. Tähän tapaamiseen on 50 osallistujan raja, joten ilmoittautuneiden määrän voi laskea vapaana olevista paikoista.

Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.