Mies lukee kirjaa kirjastossa ja päällä teksti: lukioiden ainetiimit.
Kuva: CC0

 

Historian ja yhteiskuntaopin ainetiimi

Tavoitteena on yliopistoyhteistyön mahdollisuuksien kartoittaminen uuden opetussuunnitelman hengessä.

Yksipäiväinen koulutus

Koulutus on suunnattu Pirkanmaan lukioiden historian ja yhteiskuntaopin opettajille.

Tilaisuuden tavoitteena on yliopistoyhteistyön mahdollisuuksien kartoittaminen uuden opetussuunnitelman hengessä. Iltapäivän aikana kansainvälinen politiikka, politiikan tutkimus ja historia esittelevät opiskelualojaan. Samalla meille tarjoutuu mahdollisuus vaihtaa ajatuksia yliopiston opettajien ja opiskelijoiden kanssa lukion ja yliopiston nivelvaiheen haasteiden minimoimiseksi.

Nähdään yliopiston päärakennuksen ala-aulassa klo 12.25. Jos tulet myöhässä, etsi tila A208b A2b auditorio (46) tai soita Juhalle 040 846 4739, joka opastaa perille.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu viim. ti 6.12. HUOM! Ilmoittautuneiden kokonaismäärä näkyy vain Eeventin pääsivulta. Tähän tapaamiseen on 50 osallistujan raja, joten ilmoittautuneiden määrän voi laskea vapaana olevista paikoista.

Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.