Piin kuva, päällä teksti: lukioiden ainetiimit.
Kuva: CC0

 

Matematiikan ainetiimin tapaaminen

Lukio-opettajien tapaamisessa tutustutaan yliopiston tiedeluokkatoimintaan ja lainaamoon.

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu Osakkeessa mukana olevien lukioiden eli Pirkanmaan lukioiden matematiikan opettajille.

Matematiikan ainetiimipäivää vietetään tänä keväänä Yliopistolla Hervannassa. Tutustumme siellä tiedeluokkatoimintaan ja lainaamoon. Tarkoituksena on myös päästä itse testailemaan välineitä. Lisäksi saamme tiedekunnasta esittelijän, joka kertoo alan korkeakoulusta. Tarkoituksena on myös varata aikaa aineryhmän omaan keskusteluun kahvittelun merkeissä.

Ilmoittaudu viim. su 2.4. Kerro samalla mahdolliset ruoka-ainerajoitukset.Tarkempi tapaamispaikka ilmoitetaan ilmoittautuneille myöhemmin.

HUOM! Ilmoittautuneiden kokonaismäärä näkyy vain Eeventin pääsivulta. Tähän tapaamiseen on 50 osallistujan raja, joten ilmoittautuneiden määrän voi laskea vapaana olevista paikoista.

Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.