Ukulele ja päällä teksti: lukioiden ainetiimit.
Kuva: CC0

 

Musiikin ainetiimitapaaminen

Teemana säveltämisen pedagogiikka.

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu Pirkanmaan lukioiden musiikin opettajille.

Tapaamisen teemana on säveltämisen pedagogiikka ja kouluttajana säveltämisen pedagogiikan opettaja, MuM säveltäjä Minna Leinonen. 

- Klo 8.30-9.00 tervetulokahvit

- Klo 9.00-11.00 ryhmätyöskentelyä yhdessä ja pienryhmissä-

- Klo 11.00-11.45 lounas

- Klo 11.45-12.30 työskentely jatkuu, purku ja loppukeskustelu

Koulu tarjoaa lounaan ja kahvin, joten ilmoitathan mahdolliset erikoisruokavaliosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittaudu viim. to 23.2.  

HUOM! Ilmoittautuneiden kokonaismäärä näkyy vain Eeventin pääsivulta. Tähän tapaamiseen on 50 osallistujan raja, joten ilmoittautuneiden määrän voi laskea vapaana olevista paikoista.

Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.