Kolme henkilöä ja päällä teksti: lukioiden ainetiimit.
Kuva: CC0

 

Ranskan ainetiimin tapaaminen

Tapaamisen teemoina Ranskan yhteiskunnan ajankohtaiset aiheet, ranskan oppiaineen kuulumiset ja opettajien täydennyskoulutuskurssit. 

Yksiosainen koulutus
Seuraavien työnantajien työntekijät voivat osallistua: Osake

Koulutus on suunnattu Pirkanmaan lukioiden ranskan opettajille.

OHJELMA

Alkusanat ja tapaamisen avaus Professori Fred Dervin, Helsingin yliopisto kertoo ajankohtaisista aiheista ranskalaisessa yhteiskunnassa etäyhteyden kautta. Luennon tarkempi otsikko tarkentuu myöhemmin. 

Kahvitus ja kuulumisten vaihtoa kollegojen kanssa.

Tampereen yliopiston tutkijat Carita Klippi ja Soili Hakulinen kertovat ranskan oppiaineen kuulumisia Tampereen yliopistosta ja jakava tietoa omista tutkimusaiheistaan sekä Kielin yliopiston kanssa yhteistyössä toteutetusta pedagogista projektista.

Ranskan instituutin Stéphane Alati kertoo opettajien täydennyskoulutuskursseista Suomesta ja Ranskassa.

Lämpimästi tervetuloa TYKKIIN ranskan ainetiimitapaamiseen!

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu viim. su 11.12. Muistathan ilmoittaa ruoka-aineallergiasi ilmoittautumisen yhteydessä.  

HUOM! Ilmoittautuneiden kokonaismäärä näkyy vain Eeventin pääsivulta. Tähän tapaamiseen on 50 osallistujan raja, joten ilmoittautuneiden määrän voi laskea vapaana olevista paikoista.

Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.