Kolme henkilöä ja päällä teksti: lukioiden ainetiimit.
Kuva: CC0

 

Uskonnon ja psykologian yhteinen ainetiimitapaaminen

Yhteisen aamupalan jälkeen perehdytään muovautuvuususkomusten ilmiöön. Lisäksi esillä ovat arviointikäytänteet ja tekoälyohjelmien haasteet.

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu Pirkanmaan lukioiden uskonnon ja psykologian opettajille.

OHJELMA

Tapaaminen alkaa aamupalalla.

Kohti muovautuvuuden pedagogiikkaa? -luennon pitää Inkeri Rissanen Tampereen yliopistolta. Tuolloin perehdytään muovautuvuususkomusten ilmiöön ja tapoihin vahvistaa sekä opettajien että oppilaiden/opiskelijoiden muovautuvuusajattelua. Muovautuvuuden pedagogiikka tuo uusia motivaatio- ja sosiaalipsykologian tutkimusaloilta ammentavia näkökulmia kaikkien oppilaiden motivaation, sinnikkyyden ja hyvinvoinnin tukemiseen sekä yhdenvertaisuuden edistämiseen kulttuurisesti moninaisissa kouluissa.

Lisäksi ainetiimissä esitellään hyväksi havaittuja uuteen opsiin liittyviä arviointikäytänteitä ja puhutaan tekoälyohjelmien käyttämisen haasteesta.

Ilmoittaudu viim. su 12.2.  

HUOM! Ilmoittautuneiden kokonaismäärä näkyy vain Eeventin pääsivulta. Tähän tapaamiseen on 50 osallistujan raja, joten ilmoittautuneiden määrän voi laskea vapaana olevista paikoista.

Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.