Kolme henkilöä ja päällä teksti: lukioiden ainetiimit.
Kuva: CC0

 

Venäjän ainetiimin tapaaminen

Tapaamisen teemoina ovat globaalikasvatus, ajankohtaiset teemat ja opetusideoiden jakaminen.

Yksiosainen koulutus
Seuraavien työnantajien työntekijät voivat osallistua: Osake

Koulutus on suunnattu Pirkanmaan lukioiden venäjän opettajille.

OHJELMA

12-13.30 Jenni Decandian esitys globaalikasvatuksesta. Jenni on kasvatuksen ja opetuksen suunnittelija Oriveden kaupungilla ja seudullisen kansainvälisyys- ja globaalikasvatusryhmän puheenjohtaja. Esitys pidetään yhdessä englannin ja saksan ainetiimien kanssa luokassa L4037.

13.30-14.15 Kahvit

14.15-15 Keskustelua ajankohtaisista aiheista oman ainetiimin kanssa. Aiheina esimerkiksi ylioppilaskokeiden korjaus ja kielivalintojen toteutuminen nykyisessä maailmantilanteessa.

15.15-16 Opetusideoiden jakoa oman ainetiimin kesken. Mieti etukäteen, onko sinulla ideoita muille jaettavaksi. Esimerkiksi hyviä pelejä tai nettisivustoja opetuksen monipuolistamiseksi.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu viim. to 7.12. klo 15. 

HUOM! Ilmoittautuneiden kokonaismäärä näkyy vain Eeventin pääsivulta. Tähän tapaamiseen on 50 osallistujan raja, joten ilmoittautuneiden määrän voi laskea vapaana olevista paikoista.

Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.