Viisi kättä pitää kiinni toisistaan.
Kuva: CC0

 

Riittävän hyvä ryhmänohjaaja -valmennus

Mitkä ovat ryhmänohjaajan tehtävät uudessa opetussuunnitelmassa, miten rajata ryhmänohjaajan työtä ja tehtäviä muuttuvassa lukiomaailmassa?

Yksiosainen koulutus

Koulutuksen kohderyhmä: OPH-rahoitteisessa Suunta-hankkeessa mukana olevien lukioiden ryhmänohjaajat, sopii hyvin ryhmänohjauksen vuositasovastaaville ja ryhmänohjausta aloitteleville opettajille. Suunta-hankkeen toimijat ovat Tampereen kaupungin lukiot, Tampereen yhteiskoulun lukio, Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio, Kalevan lukio, Pirkkalan yhteislukio ja Lempäälän lukio.Suunta-hanke tarjoaa valmennusta hankkeessa mukana olevien lukioiden ryhmänohjaajille. 

Ryhmänohjaajaan rooli on muuttunut: Mitkä ovat ryhmänohjaajan tehtävät uudessa opetussuunnitelmassa, miten rajata ryhmänohjaajan työtä ja tehtäviä muuttuvassa lukiomaailmassa? Tule kuulemaan ja keskustelemaan ryhmänohjauksen uusista tuulista.

OHJELMA

Tervetulosanat, Minna Pohjola, opinto-ohjaaja ja Suunta-hankkeen projektipäällikkö.

Riittävän hyvä ryhmänohjaaja, Soile Korpela, ryhmänohjaaja ja matematiikan lehtori, Pirkkalan yhteislukio.

Opiskelijoita aktivoiva Self-Hack -menetelmä, Nina Tatti, opinto-ohjaaja, Kaleva lukio.

Tauko ja virkistäytyminen (20 min).

Ryhmänohjaajan työn monimuotoisuus –paneelikeskustelu, juontajana Johanna Riponiemi, ryhmänohjaaja, äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, mukana keskustelemassa kokeneet ryhmänohjaajat ja opiskelijat.

Mitä sain valmennuksesta mukaani? Pienryhmäkeskustelu ja valmennuksen kotiinviemiset.

ILMOITTAUTUMINEN viim. 6.2. 

HUOM! Ilmoittautuneiden kokonaismäärä näkyy vain Eeventin pääsivulta. Tähän tapaamiseen on 70 osallistujan raja, joten ilmoittautuneiden määrän voi laskea vapaana olevista paikoista.

Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Suunta-hanke projektipäällikkö Minna Pohjolalta  ([email protected]).MateriaalitHintatiedot

Osallistuminen on hankkeen kohderyhmään kuuluville maksutonta.