Piirroskuva mielikuvituksellisista eläinhamoista ja päällä teksti: lukioiden ainetiimit.
Kuva: CC0

 

Kolmos-nelosten ryhmänohjaajat

Lukioiden kolmos-nelosten ryhmänohjaajien ensimmäinen tapaaminen

Yksiosainen koulutus

Tapaaminen on suunnattu kaikille Pirkanmaan lukioiden kolmos-nelosten eli abien ryhmänohjaajille ja ryhmätasovastaaville.

Ilmoittaudu viim. ti 3.10.

HUOM! Ilmoittautuneiden kokonaismäärä näkyy vain Eeventin pääsivulta. Tähän tapaamiseen on 50 osallistujan raja, jotta ilmoittautuneiden määrän voi laskea vapaana olevista paikoista. Kaikki joita asia koskee, mahtuvat kyllä mukaan!

Lisätietoja

Lisätietoja saat ainetiimin vetäjältä: https://ainetiimit.blogspot.com/p/yhteystiedot.html


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.