Kuvituskuva.
Visit Tampere, AlexMazurov.

 

Ruotsin ainetiimin tapaaminen

Vierailu Muumimuseossa ja picnic.

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu Osakkeessa mukana olevien lukioiden eli Pirkanmaan lukioiden ruotsin opettajille.

Ohjelma

Kokoontuminen Tampere-talon aulassa klo 12.30-12.50

Klo 13.00 - n. 14.00 Muumimuseossa ruotsinkielisen oppaan johdolla

Klo 14-16 vapaata keskustelua ja kevyt piknik Sorsapuistossa. Säävaraus: Sampolan kirjaston Ritva-Sali varattu meille klo 14.30-16.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu viim. su 12.5.  

HUOM! Ilmoittautuneiden kokonaismäärä näkyy vain Eeventin pääsivulta. Tähän tapaamiseen on 50 osallistujan raja, joten ilmoittautuneiden määrän voi laskea vapaana olevista paikoista.

Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä: https://ainetiimit.blogspot.co...


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.