Kuvituskuva.
Kuva: CC0

 

Terveystiedon ainetiimi

Teemana terveyskäyttäytymisen teoriat ja mallit

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu Pirkanmaan lukioiden terveystiedon opettajille.

OHJELMA

klo 13-15 Anu Linnansaari, Tampereen yliopisto: "Terveyskäyttäytymisen teoriat ja mallit - keskustellaan ja ideoidaan yhdessä"?

15-16 Kahvit ja keskustelua

Ilmoittautuminen päättyy 14.5.

HUOM! Ilmoittautuneiden kokonaismäärä näkyy vain Eeventin pääsivulta. Tähän tapaamiseen on 50 osallistujan raja, joten ilmoittautuneiden määrän voi laskea vapaana olevista paikoista.

Lisätietoja

Ainetiimien vetäjien yhteystiedot: https://ainetiimit.blogspot.co...


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.